De loterij winnen is natuurlijk een droom. Kun je eindelijk je levensdagen doorbrengen in een jacuzzi van goud met een leuke serie op repeat. Maar de loterij is, wetenschappelijk bewezen, vaak vooral slecht nieuws voor je sociale leven en algemene staat van zijn. Want voor je het weet is iedereen in je netwerk op de hoogte van je financiële meevaller. Mag je altijd de rondjes in de kroeg betalen en hangt opeens je neef aan de lijn of hij 500 euro mag lenen. Maar zoals met zoveel in het leven biedt een film uitkomst!

More content below the advertising

Anoniempje!

Want omdat het nu wel algemeen bekend is dat geld gelukkig maakt, maar te veel geld niet, kiezen sommige loterij-winnaars ervoor om hun prijs anoniem te ontvangen. Niet iedereen wil met naam en toenaam op de stoel bij Robert ten Brink. Zo ook een man uit Jamaica, die zichzelf bekend maakte als A. Campbell. Je weet wel, van de soep. Hij ontving dan ook een geldprijs op nationale televisie van ruim een miljoen dollar. En zijn vermomming? Het iconische masker van de film Scream. De horrorfilm waar heel wat mensen in tienertijd over gegriezeld hebben. 
 

 

 

Scream

Scream is een echte horror-klassieker, hij kreeg van ons 5 sterren. Sidney Prescott wordt het doelwit van een moordenaar die ook al een klasgenootje van haar vermoord heeft. Een journalist is vastberaden om de waarheid te achterhalen.  Who-dun-it? En het doodenge masker blijft opduiken... Kijk hier nog eens de trailer.

More content below the advertising

Regisseur J.J. Abrams poste een prachtige foto van het eind van de opnames van Star Wars: Episode IX. Op de foto staan Daisy Ridley (Rey), John Boyega (Fin), and Oscar Isaac (Poe) te emo-knuffelen.

More content below the advertising

 

Maar, maar, maar

Ondertussen kun je het met een gerust hart aan Star Wars fans overlaten om direct Twitter vol te gooien met meningen over deze post, en de film, en het leven. Hoewel de tweet niet over de inhoud gaat, geen titel verraadt of wat dan ook, zijn sommige fans alweer boos. 

 

Sommigen hebben een heel specifieke voorwaarde om überhaupt geïnteresseerd te zijn in de film. 

 

Bij sommige fans kon JJ Adams niet aan de hoge verwachtingen voldoen en hun leven is daarmee onomkeerbaar verkloot. 

 

Echte nerds laten zich gewoon inspireren: 

 

En deze twitteraar heeft de enige juiste reactie...

De Star Wars film komt in december uit als alles meezit. Wil je ook een mening? Star Wars heeft alle 10 Star Wars films gerangschikt van goed tot slecht. 

Orlando Bloom, onze Legolas; onze Will Turner gaat trouwen! Hij is verloofd met zangeres Katy Perry.

Zowel voor mannen als vrouwen is het dus een vrolijke dag! Of een gitzwarte, slechts geschikt om bitt’re tranen te wenen…

Bloom en Perry begonnen in 2016 te daten, maar een jaar later ging het stel toch uit elkaar. In 2018 werd ‘Karlando’ (‘Orlaty’?) gesignaleerd op een Ed Sheeran-concert, en sindsdien vormen ze weer een setje. Vanmorgen produceerden ze deze foto op Instagram. Hoe Orlando dat toch doet... Is hij een incognito Hollywood-verleider?

More content below the advertising
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lifetimes

Een bericht gedeeld door Orlando Bloom (@orlandobloom) op

 

Goed! Nog één keer zwijmelen!

 

Carnival Row

Orlando Bloom werkt momenteel aan een nieuwe serie, genaamd Carnival Row. In deze noir/horror-serie op Amazon, wonen verschillende fantasiewezens in een futuristische stad. De wezens worden opgejaagd door een moordenaar, en de rechercheur die ze moet beschermen (Orlando Bloom) is zelf verdachte! Naast Bloom zien we onder anderen Cara Delevingne in een hoofdrol.