Loretta Schrijver uit The Masked Singer 2020

Vanavond is het tijd voor een nieuwe editie van The Masked Singer. En ligt het aan ons, of bloeit daar iets moois op tussen Loretta Schrijver en de Zebra?

Nieuwe tactiek

Het valt niet mee om te raden wie er achter de maskers schuilgaan in The Masked Singer. Maar het lijkt erop dat Loretta Schrijver een nieuwe tactiek heeft gevonden om de deelnemers te ontmaskeren. Van dichtbij zie je namelijk veel meer vanachter de desk. En dus probeert de voormalig nieuwslezers ‘up close and personal’ te raken met de Zebra… met succes!
 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

We hebben er zo ontzettend veel zin in vanavond: de halve finale van #TheMaskedSinger. Ben jij er ook weer bij? 🥳 #RTL4

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) op


Zebra

In het voorproefje van The Masked Singer dat RTL 4 vandaag op Instagram plaatste, is te zien hoe Loretta Schrijver en de Zebra de sterren van de hemel dansen. “Hebben wij al eens vaker gedanst?”, vraagt het panellid van The Masked Singer dan ook aan haar danspartner. Maar daar trapt de gemaskerde kandidaat mooi niet in! Overigens menen wij ook wel zonder een dansje te wagen te weten wie er schuilgaat achter het masker van de Zebra.

Article continues after the ad

Halve finale The Masked Singer

Het is vanavond trouwens alweer de halve finale van deze prettig gestoorde spelshow. Het einde van het kijkcijferkanon is dus in zicht. Maar niet getreurd: we kunnen alweer uitkijken van een heuse Oudejaarseditie van The Masked Singer. En daarin zullen vijf gloednieuwe gemaskerde kandidaten hun opwachting maken!

Je ziet The Masked Singer vanavond om 20.00 uur op RTL 4.