‘Mijn vader is sterker dan de jouwe!’ Wie heeft er vroeger niet mee lopen opscheppen? In de Netflix-comedy Father Of The Year loopt zo’n blufpartijtje rampzalig af!

Article continues after the ad

Wayne (David Spade) is Bens (Joey Bragg) finaal mislukte vader. Hij woont onder(!) een caravan, en alles wat hij doet mislukt totaal. Ben is net afgestudeerd, en staat op het punt om naar New York te verhuizen. Hij gaat met zijn vriend Larry (Matt Shively) langs om afscheid te nemen.

Tijdens een avondje stappen vragen de vrienden zich voor de lol af wie van hun vaders de sterkste is. Zodra Wayne hierachter komt probeert hij zijn tekort aan vader-skills goed te maken! Het loopt zó uit de hand dat Ben niet meer hóeft te verhuizen!

Comedy's over rare familieleden zijn er natuurlijk zat, en het uitgangspunt van Father Of The Year is niet bijster origineel. Het comedy-talent van David Spade (Saturday Night Live, Joe Dirt, Black Sheep) en Nat Faxon (Sex Tape, Friends From College) moet de doorslag geven.

Father Of The Year is vanaf 20 juli te zien op Netflix. De komende maand wordt er sowieso eentje om je vingers bij af te likken! Zomerstop? Nooit van gehoord!