Kalvijn, Alexia, Temptation Island VIPS

Het is nog helemaal niet zeker of er een nieuw seizoen Temptation Island VIPS komt, maar YouTuber Kalvijn heeft wel een idee wie er dan als verleidster moet aantreden. Ze is opvallend jong, heeft blauw bloed, is niet op haar mondje gevallen en weet met haar looks nu al indruk te maken... Alexia!  

Article continues after the ad

YouTuber Kalvijn (of Kelvin, zoals hij echt heet) vermaakte zijn volgers de afgelopen tijd al met behoorlijk wat opvallende filmpjes: zo speelde hij al 30 Seconds met de koning en zelfs doventolk Irma moest eraan geloven. Nu is de jonge prinses Alexia het 'slachtoffer' van één van zijn grappen.

Grote kans voor jou

In de nieuwste video vraagt Kelvin in een zogenaamd videogesprek met koningin Máxima en Alexia of ze interesse heeft om mee te doen aan Temptation Island VIPS. "Ik kom net van de telefoon met Videoland. Grote kans voor jou. Alexia, ze willen dat je meedoet met Temptation Island VIPS." Daar moet het prinsesje wel even over nadenken. "Uh", maar dan uiteindelijk kan ze - met de toestemming van Máxima - niets anders dan 'ja' zeggen. Bekijk de grappige video hieronder.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

LEAKED: Eerste Deelnemer Temptation Island VIPS bekend 👩🏻‍🦰👄👣

Een bericht gedeeld door Kalvijn (@kalvijn) op