RTL Boulevard

Razende reporter Maxim Hartman was behoorlijk onder de indruk van de hypnosetrucs van Rasti Rostelli, maar zijn RTL Boulevard-collega’s bleven sceptisch. De uitzending veranderde ineens in een bizarre goochelshow!

Voor RTL Boulevard liet Maxim Hartman een redacteur hypnotiseren door Rasti Rostelli. Deze Laïs maakte een brug tussen twee stoelen én sprong met blote voeten in een hoopje glas.

Maxim Hartman wist niet precies wat hij nou eigenlijk gezien had, maar was wél onder de indruk. “Ik ben helemaal niet zweverig zoals je weet. Maar ik stond ernaast en het gebeurde wél.” De trucs van Rostelli gingen in het begin even niet helemaal goed, waardoor de redacteur van RTL Boulevard even pijn had. “Ze heeft drie dagen last gehad van haar nek!”

Article continues after the ad

Hernia door Rasti Rostelli

Daan Nieber reageerde uiterst sceptisch op het verhaal van Hartman. “Jack Spijkerman heeft dit een keer gedaan en daarna had hij een hernia waaraan hij geopereerd moest worden.” Hartman liet dit niet over zijn kant gaan: “Je moet soms risico’s nemen om prestaties te leveren. Hier vallen nooit spaanders omdat jullie risicoloos lopen te presenteren!”

 

 

Vervolgens begon er een discussie: waren de trucs nou goed werk van Rasti Rostelli óf van de dappere Laïs? Hartman en Nieber namen de proef op de som en toverden twee stoelen tevoorschijn, waarop Nieber moest planken. Hoewel hij een béétje in paniek raakte toen Hartman dreigde op hem te gaan staan, bleek hij de truc prima aan te kunnen. “Je kan het wél! Je bent sterk, jongen!”

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Hopelijk houdt Nieber er geen nekhernia aan over; als we hem een tijdje niet meer terugzien in RTL Boulevard weten we hoe het komt!