Jim Bakkum

Influencer Gaby Blaaser speelt momenteel de hoofdrol in De Bachelorette, waarin vrijgezelle mannen strijden om haar hand. Wat niet iedereen weet is dat Blaaser in het verleden de vriendin was van... zanger/acteur Jim Bakkum! Jim deelde op Instagram een hilarische foto uit de oude doos!

In De Bachelorette gaan Gaby en Rick Brandsteder samen op zoek naar een leuke vent voor het Instagram-fenomeen. De realityshow is nu te zien op Videoland, en de kijkers zitten er nu al helemaal in. Rondom influencers hangt vaak een negatief sfeertje, maar kijkers van De Bachelorette zijn positief verrast.

Over Gaby, tenminste… de mannelijke kandidaten komen er minder genadig van af!

Article continues after the ad

Anyway, Idols-fenomeen en stripperkoning Jim Bakkum moest ineens denken aan de relatie die hij een tijdje met Gaby had. Vóór ze in niemendalletjes iedereen de moeder influencete, acteerde ze in o.a. SpangaS en Goede Tijden, Slechte Tijden. Vol zelfspot deelde Bakkum deze foto, waarop hij te zien is als een soort wandelende pot haargel!

Bachelor Bakkum

Bakkum stelt vast dat Gaby ‘goud in handen had’, en veel mensen zijn het daar duidelijk mee eens! ‘Wahaha, je styliste moet je echt straffen hiervoor!’ en: wat staat er in hemelsnaam op zijn shirt? ‘I want sweet money in my tea’?

Bakkum is zelf al jaren gelukkig met zijn vrouw Bettina Holwerda en zijn gezinnetje. In Onze Jongens In Miami zette hij recent nog half vrouwelijk Nederland in vuur en vlam.

De avonturen van Gaby Blaaser op het pad der liefde zijn te volgen op Videoland.