Buiten is het grauw en guur dus het liefste blijf je vandaag lekker binnen. Disney heeft het volledige aanbod van Disney+ bekendgemaakt in één knoeperd van een trailer! Gelukkig hoef je toch nergens heen.

In Nederland is Disney’s streamingservice al een tijdje (gratis!) te proberen. Vanaf 12 november begint het streamingplatform officieel en wordt het aanbod per direct uitgebreid. Disney laat in deze 'trailer' telkens vijftien seconden zien van een serie of film, en de aankondiging haalt daarmee een duur van drie uur en zeventien minuten!

Article continues after the ad

 

Disney+

Hilarisch: de ‘trailer’ is hiermee langer dan de meeste films! We hebben het even opgezocht, maar het Disney+-aanbod zorgt niet voor de langste trailer ooit. Die staat op naam van de Zweedse regisseur Anders Weberg. Zijn ‘teasertrailer’ van de experimentele film Ambiancé duurt ongeveer zevenenhalf uur! Veel plezier!

 

Het grootste gedeelte van de Disney-catalogus is in ons land al te zien. Als de streamingservice officieel start komen er meteen een paar gave nieuwe series bij. Star Wars krijgt bijvoorbeeld een vervolg in de vorm van The Mandalorian, en verschillende Marvel-helden en -schurken zien we ook terug op Disney+ (hoewel niet meteen op 12 november).

Hoewel er veel verrassende series en films op Disney+ staan hopen we stiekem dat ook de Japanse Spider-Man ooit de sprong waagt. 'Yeah yeah yeah, wow!'

Beeld: Disney