Ondanks het grote geld blijft Eva Jinek gewoon hetzelfde. In haar Lamborghini...

Kiest Eva Jinek met haar overstap naar RTL voor het grote geld? De talkshowkoningin kan wel lachen om de kritiek en verschijnt in haar nieuwe promo als de ‘queen of bling’!

In de nieuwe promo van Jinek komt Eva aanschouwen in een splinternieuwe Lamborghini Huracan (het ‘instapmodel’, maar toch bepaald geen misselijke bolide!). De presentatrice is gekleed in een smaakvolle panterprint en toont nog even een nieuwe gouden tand! *Bling!*

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Altijd al een gouden tand willen hebben... #onveranderd

Een bericht gedeeld door Eva Jinek (@evajinekofficial) op

Ja, Jinek gaat meer verdienen bij de commerciële omroep, maar verder blijft Eva gewoon de talkshowhost die we al jaren kennen. De promo kan rekenen op jubelende reacties.

Article continues after the ad

Hoewel we in Nederland niet graag praten over ons salaris, werd er veel gepraat over Eva Jineks stap naar ‘het grote geld’. Ze besloot er zelf een ‘running gag’ van te maken, dat begon al met een Instagram-post over de nieuwe opzet van haar talkshow. Vuurwerk, tijgers, een showballet! Of... niet, natuurlijk!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ik kan niet wachten! Ook dat is #onveranderd

Een bericht gedeeld door Eva Jinek (@evajinekofficial) op

Jinek

Eva Jinek start op 3 januari met haar nieuwe klus op RTL4: haar nieuwe show Jinek beleeft dan om 22:20 uur zijn première. Voor Jinek en RTL hangt er aardig wat af van de overstap. Nadat de kijkcijfers van RTL Late Night inzakten, werd Humberto Tan weggebonjourd maar kon Twan Huys het tij ook niet keren. Beau van Erven Dorens deed een dappere poging om de late avond van RTL4 in ere te herstellen, maar slaagde hier niet volledig in.

Het vertrek van Jinek en Jeroen Pauw zorgt wel voor een gapend gat op NPO1. De late avond wordt daar binnenkort gevuld door verschillende duo’s van de publieke omroep.

Foto: RTL/William Rutten