De Backstreet Boys werken aan een nieuw album, dat in oktober moet verschijnen. AJ, Nick, Howie, Kevin en Brian gaan dus al regelmatig de hort op om publiciteit op te wekken! Dit doen ze o.a. bij Jimmy Fallon, en die heeft wel een leuk plannetje!

Article continues after the ad

Het is een kenmerk dat veel goede nummers delen: het maakt eigenlijk niet uit met welke instrumenten je ze speelt. De beste liedjes blijven altijd fier overeind staan, zelfs op speelgoedinstrumenten! En laten de Backstreet Boys, The Roots en Jimmy Fallon die nou net hebben!

De roem van hun hoogtijdagen lijkt voorgoed voorbij, maar de Backstreet Boys krijgen nog altijd de handjes op elkaar. In mei verscheen hun nieuwste single Don’t Go Breaking My Heart. De groep heeft plannen om in het najaar met een nieuw album te komen.

Voor MTV’s Total Request Live stapten de Backstreet Boys in de lift, om een paar van hun grootste fans te verrassen. Het gezang komt een beetje langzaam op gang, maar dat is vooral omdat de fans flauw dreigen te vallen!

Je werkdag begint toch erg leuk, als de BSB I Want It That Way, Backstreet’s Back en As Long as You Love Me met je zingen!