antionette Hertsenberg radar loden leeuw

Antoinette Hertsenberg maakte zojuist in Radar bekend wie de Loden Leeuw-prijzen voor irritantste BN'er in een reclamespot en de irritantste influencer gewonnen hebben!

Irritantste BN'er in een reclamespot

De Loden Leeuw is een televisieprijs voor de irritantste reclamespot. Daarnaast is er ook een prijs voor de irritantste BN'er in een reclamespotje. In die categorie waren er drie kanshebbers: Frank Lammers (Jumbo), Wesley Sneijder (TOTO) en Henny Huisman (Meubelzorg). Antoinette Hertsenberg maakte zojuist in Radar bekend wie er met de Loden Leeuw vandoor ging. En de winnaar is…. *tromgeroffel* Henny Huisman

Irritantste influencer van Nederland

Ook was er een Loden Leeuw voor de irritantste influencer. Ook in die categorie eerst nog even de genomineerden: Nikkie Tutorials, Tim van Teunenbroek, Enzo Knol, Lieke van Lexmond, Glen Fontein, Monica Geuze, Demammavan, de Bellinga's, Elise Boers en Maxime Meiland. Wie o wie won de Loden Leeuw in deze categorie? Ook dat antwoord hebben we voor je: Maxime Meiland ging ervandoor met de prijs voor irritantste influencer!

Article continues after the ad

Eerder waren onder anderen Martien Meiland en Marijke Helwegen de gelukkigen die een beeldje in ontvangst mochten nemen.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.