Locke & Key

De nieuwe Netflix-serie Locke & Key verschijnt vrijdag 7 februari online! Vanaf die dag kun je zoeken naar de Anywhere Key in Nederland... De gelukkige vinder wint een reis naar bestemming naar eigen keuze. Je droomreis wordt voor jou geregeld!

Locke & Key

Locke & Key gaat over de 3 Locke-kinderen die samen met hun moeder verhuizen naar het oude familievilla Keyhouse. Daar vinden ze verschillende magische sleutels die hen naar bovennatuurlijke locaties brengen… en ze zijn niet allemaal even vriendelijk.

Zoek mee naar de Anywhere Key

Gelukkig is de Locke & Key prijsvraag een stuk veiliger en de beste speurneus kan ook nog eens een dikke prijs winnen: een gratis reis naar jouw droombestemming! Brazilië? Egypte? Australië? Broek op Langedijk? Netflix regelt het voor je!

Win jouw droomreis!

Om te winnen moet je de mysterieuze Anywhere Key vinden, ergens verstopt in Nederland. Je zoektocht start door een van de QR-codes te scannen die Netflix Nederland heeft verspreid in het land. Die leiden je naar de actiepagina waar je aanwijzingen krijgt over de locatie van de Anywhere Key. Wie als eerste de Anywhere Key vindt wint de droomreis! Lees meer over de prijsvraag hieronder.

Article continues after the ad

Doe mee vanaf vrijdag 7 februari via deze Locke & Key actiesite.

Locke & Key is een spannende nieuwe Netflix Original-serie die fans van Stranger Things zeker niet willen missen! Vanaf vrijdag 7 februari staat het hele seizoen op Netflix.