Locke & Key

Het was één van de leukste Netflix-series van vorig jaar: Locke & Key. Gelukkig lijkt seizoen twee minstens net zo tof te worden. Kijk maar naar de eerste teaser trailer, waarin ook meteen de releasedatum onthuld wordt!

Locke & Key seizoen 2 komt eraan

We vertelden je eerder al dat het tweede seizoen van Locke & Key gepland staat voor oktober. Een exacte releasedatum bleef echter uit… Tot vandaag! Netflix onthult in onderstaande teaser trailer namelijk dat Locke & Key seizoen twee vanaf 22 oktober te zien zal zijn op de streamingdienst. Naar verwachting bestaat het tweede seizoen uit 10 afleveringen.

Heb je de releasedatum genoteerd? Kijk dan snel met ons mee naar de kakelverse teaser trailer.

Article continues after the ad

Waar gaat Locke & Key over?

Locke & Key gaat over drie broers en zussen die na de moord op hun vader verhuizen naar hun (voor)ouderlijk huis, het Key House. Ze ontdekken dat het huis vol zit met magische sleutels die hun allerlei unieke krachten geven. Jammer genoeg voor de kids heeft een mysterieuze demon ook wel oren naar die sleutels… Het is niet verwonderlijk dat Locke & Key veel mensen aan Stranger Things doet denken!

Locke & Key seizoen twee is vanaf 22 oktober te zien op Netflix. Ook daarna zit er trouwens toekomst in de serie! De streamingdienst bestelde in december 2020 namelijk al een derde seizoen.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.