De cast van Locke and Key op Netflix

Vorige week verstopte Netflix ter promotie van de fantastische nieuwe fantasyhorror-serie Locke & Key de 'Anywhere Key' op een geheime plek ergens in Nederland. De sleutel - waarmee de winnaar een droombestemming naar keuze kon winnen - is inmiddels gevonden!

Article continues after the ad

De sleutel, die ook in de serie een belangrijke rol speelt, is uiteindelijk gevonden in Kasteel Sterkenburg in Driebergen-Rijsenburg. En als we de foto's eens bekijken, doet het qua look en feel overduidelijk denken aan het creepy Keyhouse uit de serie. Nice!

Winnaar

Deelneemster Eva wist als eerste de digitale deur te openen en kon vervolgens Kasteel Sterkenburg betreden. Uiteindelijk vond ze de Anywhere Key in de torenzaal van het imposante gebouw. En waar gaat de droomreis heen? In plaats van een geplande reis naar Frankrijk in de zomer, gaat ze met haar gezin op reis naar Hawaï of een andere droomlocatie in Amerika, zo laat de organisatie weten. Het was overigens een drukke speurtocht: er stonden afgelopen dinsdag vanaf 05:30 al spelers klaar die allemaal al hadden uitgevogeld dat ze bij het kasteel moesten zijn.

Locke & Key seizoen 2

Hopelijk hebben de speurtocht-deelnemers tussen al het zoeken door óók al tijd gehad om Locke & Key te bingen. Deze geweldige show rond Tyler, Kinsey en Bode Locke én hun magische sleutels scoort aan alle kanten. Gelukkig werken de schrijvers al aan een tweede seizoen. Het enige probleem? Netflix heeft tot nu toe nog géén groen licht gegeven voor een vervolg. Ben jij ook al klaar met alle afleveringen? Deze 7 series moet je na Locke & Key kijken