Onze nostalgiemeter slaat uit! Disney+ krijgt een nieuwe versie van het populaire Lizzie McGuire, mét een groot deel van de originele cast!

Hoofdrolspeler Hilary Duff deelde op Instagram een foto van haar ‘seriefamilie’. Mét scripts en ín sets die in aanbouw zijn voor een nieuwe serie. De hele familie McGuire is present!

Article continues after the ad

 

Lizzie McGuire

In de bekende comedyserie (én speelfilm) groeide Lizzie (Hilary Duff) op met haar irritante broertje Matt (Jake Thomas), haar moeder Jo (Hallie Todd) die het altijd goed bedoelt maar het leven van haar puberdochter alleen maar moeilijker maakt, en haar vader Sam (Robert Carradine). Haar beste vriend (en later crush) Gordo (Adam Lamberg) speelde ook een hoofdrol in de serie, maar of hij ook in het vervolg terugkeert is onbekend.

 

Het lijkt er overigens niet op dat we Gordo terugzien, want Adam Lamberg is min of meer gestopt met acteren. Hilary Duff zei laatst in een interview dat ze ‘Gordo’ graag in de serie zou zien, maar kon het nog niet bevestigen. Van Lizzies hartsvriendin Miranda (Lalaine Vergara-Paras) is ook nog geen spoor te bekennen.

Hoe dan ook, in de vernieuwde Lizzie McGuire is Elizabeth inmiddels de 30 gepasseerd en probeert ze een succesvol leven op te bouwen in New York. Het lijkt haar voor de wind te gaan: ze heeft een mooi appartement en een goede baan, maar het leven van jonge mensen in The Big Apple is minder makkelijk dan het lijkt! Met haar familie (en haar rebelse cartoonversie van zichzelf!) slaat Lizzie zich door alle obstakels.

 

Wanneer Lizzie McGuire precies terugkeert is nog niet bekend. Zoals gezegd worden de scripts al gelezen door de cast, en worden de sets al gebouwd, dus een terugkeer in het najaar van 2020 ligt voor de hand; misschien nog wel eerder! Heb je nog genoeg tijd voor déze tienerseries.