Fotograaf
Internet Game Database (IGDB Press Kit)
Assassin's Creed

Game-liefhebbers kunnen hun hart ophalen! Na een succesvol spelletje komt er namelijk nu ook een live-actionserie van Assassin's Creed.

Article continues after the ad

"Bereid je voor op een hoop parkour en duiken in hooibergen: Netflix en Ubisoft werken samen aan een live-action Assassin's Creed serie!", zo kondigt de Nederlandse tak van Netflix vandaag aan. 

Imperium

Als de serie net zo succesvol wordt als de actiegame, dan staat ons nog heel wat te wachten! Het spel draait om de strijd tussen de Assassijnen en de Tempeliers en is met twaalf spellen (of 22 als je de zijtakken meetelt) één van de meest succesvolle games van het afgelopen decennium. Inmiddels zijn er naast games ook stripboeken en films verschenen en daar komt dus nu een live-actionserie bij. Het succes houdt zo maar niet op!

 

Verdere samenwerking

“We zijn dolenthousiast om dit met Netflix te gaan maken, het wordt een nieuw avontuur in het Assassin’s Creed-universum”, vertelt Jason Altman van Ubisoft voor wie dit niet de eerste samenwerking is met Netflix. Er is al een film op komst over The Division en ook wordt er gewerkt aan een animatieserie rondom Splinter Cell. Daar zullen we dus nog veel meer van gaan horen in de toekomst.

Wanneer de productie op gang komt en wanneer de serie überhaupt te zien wordt, moet laten blijken. We houden je op de hoogte! Kun je mooi eerst nog even naar deze goede series kijken.