In de recente trailer van Disney’s live action-remake The Lion King zagen we allerlei bekende dieren voorbijkomen. Nu is er weer nieuws: Amy Sedaris, bekend van The Unbreakable Kimmy Schmidt en Bojack Horseman, zal de stem inspreken van een personage die we nog niet eerder zagen in de animatiefilm.

Article continues after the ad

Het is nog niet duidelijk hoe het personage heet of wat voor rol ze in de film speelt, maar we weten wel al welk diersoort het is: een Afrikaanse olifantspitsmuis. Dit is een klein, muisachtig diertje dat een opvallend grijs tot bruine kleur heeft, met een slurfachtige snuit. Zo cute!

Trailer

De trailer, die vorige week vrijdag online kwam, werd een recordaantal keer bekeken op Youtube met 224,6 miljoen views binnen 24 uur. Niet eerder is een debuuttrailer van Disney zo vaak bekeken. The Lion King uit 1994 was de eerste animatiefilm van Disney die niet gebaseerd is op een bestaand verhaal. 

 

De live action-remake van The Lion King is op 19 juli te zien in de bioscoop. En nu we toch je aandacht hebben: hier een lijst met weetjes over The Lion King die alleen de grootste fans kennen.