Lisa Kudrow is te zien in het vierde seizoen van de Netflix-serie Grace and Frankie. En afgaande op de nieuwste trailer is de Friends-actrice nog net zo grappig als vroeger!

Article continues after the ad

Bedrogen

In Grace and Frankie proberen twee vrouwen de draad weer op te pakken nadat is uitgekomen dat hun echtgenoten samen het bed delen. Ondanks dat de bedrogen echtgenotes verschillen als dag en nacht, ontstaat er een bijzondere band tussen de twee tegenpolen. Binnenkort verschijnt het vierde seizoen van Grace en Frankie en niemand minder dan Lisa Kudrow zal de cast komen versterken!

Manicure

Kudrow, die wereldberoemd werd als Phoebe in de comedyhit Friends, zal de rol spelen van Sheree. Zij is de vriendin en manicure van Grace. Maar haar vrolijke enthousiasme wekt al snel de irritatie van de cynische Frankie. Verder is in de trailer te zien hoe de vibratorbusiness van de titelhelden nog steeds floreert en dat er een kleinkind op komst is. Helaas is nog niet bekend of Kudrow slechts een gastrol zal spelen of dat haar personage regelmatig terugkeert in de comedyserie. Maar een beetje Phoebe is nog altijd beter dan helemaal geen Phoebe!

Het vierde seizoen van Grace and Frankie is vanaf 19 januari te zien op Netflix.