Ze heeft nog ongeveer een half jaar om haar afdalingskunsten te perfectioneren, want vanaf het voorjaar zal de Mijdrechtse Lisa wekelijks via dé trap de studio van Miljoenenjacht komen binnenwandelen, als gloednieuw koffermeisje van Linda de Mol.

Article continues after the ad

Van de vijf finalisten mocht de goedlachse Lisa van Zuijlen uiteindelijk de meeste stemmen ontvangen. Mensen konden op koffermeisje.nl terecht om hun voorkeur aan te geven. De winnares liet uiteindelijk 167 andere aspirant-kofferdragers achter zich.

 

De winst komt voor de uit Mijdrecht afkomstige blondine alsnog als een grote verrassing. "Gisteren tijdens de tussenstand stond ik nog op de derde plaats. Ik dacht daarom dat het hem niet meer ging worden", vertelt ze tijdens 5 Uur Live, waar de winnares bekendgemaakt werd.

"Ik dacht dat medekandidaat Isa het zou worden. Dat is zo’n leuk meisje en gisteren stond ze nog op nummer één."

Lisa heeft het afgelopen seizoen al een keer mogen oefenen, en dat smaakte natuurlijk naar meer. "Ik kijk Miljoenenjacht altijd en ik droomde er al tijden van om tussen de Koffermeisjes te staan. Die droom is nu uitgekomen! Onwijs bedankt, iedereen die op mij heeft gestemd."

Nummer 10

De nieuwste medewerkster van Postcode Loterij Miljoenenjacht krijgt koffer nummer 10 onder haar hoede.