In de week van 22 augustus is het weer zover: dan nemen in totaal tien BN'ers iedere dag plaats op de bank van Linda de Mol in Linda's Zomerweek.

Heleen van Royen trapt de week af, samen met Ronald Koeman. De schrijfster vertelt over haar vriend Bart en de docu die ze over haar moeder maakte en de voetbalcoach spreekt over zijn overstap van Southampton naar Everton. Op dag twee is het de beurt aan Carly Wijs, die je waarschijnlijk wel kent als Tamar uit Divorce, en zanger Simon Keizer.

Woensdag neemt duo Isa Hoes en Jesse Klaver plaats op de bank van Linda. Op donderdag komen Sylvie Meis en Richard Groenendijk langs. Sylvie vertelt openhartig over haar grootse carrière bij onze oosterburen, haar jeugd en de tijd dat ze leed aan borstkanker. Ook Richard vertelt over zijn jeugd. Op vrijdag sluiten Humberto Tan en Halina Reijn met Linda de week af.

Article continues after the ad

Wouter Hamel is verantwoordelijk voor de muzikale noot in Linda's Zomerweek. Je ziet het programma van maandag t/m donderdag om 21.30 en op vrijdag om 22.00 bij RTL 4.