Lindas Wintermaand Linda de Mol Matthijs van Nieuwkerk Sigrid Kaag

Na een enorm succesvolle start is het vanavond alweer tijd voor de tweede aflevering van Linda’s Winterweek. Linda de Mol gaat daarvoor in gesprek met Sigrid Kaag en Matthijs van Nieuwkerk.

Sigrid Kaag en Matthijs van Nieuwkerk bij Linda

Linda de Mol trapte vorige week af met de zomerse variant van haar programma Linda's Zomerweek, genaamd Linda's Wintermaand. Haar eerste gasten, Floortje Dessing en Mark Rutte, zorgden meteen voor een eerste plek op de kijkcijferlijst. Ook de uitzending van vanavond wordt ongetwijfeld een kijkcijferhit. Linda heeft namelijk niemand minder dan Sigrid Kaag en Matthijs van Nieuwkerk uitgenodigd in haar chalet!

Linda's Wintermaand: Matthijs voelt zich 24

In een voorstukje van de nieuwste uitzending van Linda’s Wintermaand horen we dat Linda het met haar gasten over leeftijd heeft. Of nou ja, in ieder geval over hoe oud zij zich voelen. Linda vertelt dat zij “bij 39 is blijven hangen, heel gênant”. Matthijs doet er echter met gemak nog een schepje bovenop: de oud-DWDD-presentator voelt zich nog altijd 24! Politica Sigrid noemt hem vervolgens “een soort Peter Pan”! De rest van het gesprek (we zeggen bewust geen ‘interview’…) is vanavond te zien!

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl)

Linda’s Wintermaand is vanaf zondag 6 december elke week om 20.00 uur te zien bij SBS6. We vertellen je graag op welke gasten je je de komende weken nog meer mag verheugen. Spoiler: helaas is Marco Borsato niet één van hen