Linda Hakeboom

Linda Hakeboom kreeg eerder deze maand heftig nieuws te horen, maar de documentairemaakster laat zich niet zomaar uit het veld slaan! Om tussen alle afspraken in het ziekenhuis door toch wat afleiding te hebben, gaat ze namelijk aan de slag als presentatrice van de online spin-off van Hit the Road. In de eerste aflevering geeft ze ons alvast een kijkje achter de schermen.

Article continues after the ad

De nieuwe rijdende talentenjacht van SBS Hit the Road was zaterdagavond met 671.000 kijkers een redelijk succes. De eerste tranen vloeiden en hier en daar borrelde wat irritatie, maar over het algemeen was het Twitterende publiek redelijk enthousiast over de show. 

 

Achter de schermen

Het viel kijkers alleen op dat er niet echt gereden werd door drivers Gordon, Edsilia Rombley, Nick & Simon en Roel van Velzen. En dat klopt! In de eerste aflevering van de spin-off Hit The Roadstories laat Linda Hakeboom namelijk duidelijk zien hoe het er achter de schermen van de show aan toe gaat. "De drivers nemen kandidaten mee, die doen liedjes en ondertussen rijden ze lekker op de snelweg", leidt ze het programma in. "Nou, dat is niet helemaal waar, want dit is de Hit the road-auto en daarachter staat de truck waar ze eigenlijk op rijden." Bekijk hieronder de volledige beelden. 

Hit The Road gemist? Je kunt de aflevering hier terugkijken.