Linda de Mol, Oh, wat een jaar

Het ligt Linda de Mol niet helemaal lekker dat Chantal Janzen haar programma Oh, wat een jaar! gaat overnemen. De presentatrice wil niet veel erover kwijt, maar is duidelijk van slag. 

'Ik ga het een plekje geven'

In shownieuws werd de presentatieswitch uitgebreid besproken en vertelde Albert Verlinde hoe slecht Linda zich erbij voelt. "Ze vindt het heel erg. Haar hart zit in het programma, want ze ontwikkelt alle programma's mee. Dat doet au." Linda reageert zelf ook op de overname.

"Ja, daar vind ik een heleboel van, maar ik wil er niets over zeggen. Het is pijnlijk en het enige wat ik kan zeggen is dat als de situatie omgekeerd was geweest, ik dat niet gedaan had, maar formeel mag het door een uitspraak van de rechter, dus dan moet je je erbij neerleggen. Zeker in de huidige tijd zijn er ergere dingen waar mensen zich druk over maken, dus ik ga het een plek geven.” Dat hopen we dan maar, want Oh, wat een jaar! blijf toch echt bij RTL!

Article continues after the ad

Linda vs Chantal

De relatie tussen Linda en Chantal schommelde al ergens rond het vriespunt. Chantal Janzen haalde eerder uit naar een 'zeurende' Linda de Mol, die klaagde over haar gecancelde vakantie. Nu Linda is overgelopen naar haar broer bij Talpa, neemt Chantal Janzen haar 'kindje' over en dat gaat er moeilijk in. "Chantal was natuurlijk ooit een soort familie van Linda, doordat ze een relatie met Johnny had, dus het is ook nog heel close ook. Dat voelt een beetje au-au-au", vult Albert nog aan.