Linda de Mol Linda's Wintermaand SBS6

Linda de Mol en Jildou van der Bijl stoppen eind maart als creatief directeurs bij Net5. Dit betekent niet dat Linda verdwijnt van de vrouwenzender, maar ze gaat ook weer te zien zijn op andere SBS-zenders. De reden dat Linda en Jildou hun functie neerleggen blijkt het coronavirus te zijn!

Minder Linda de Mol door corona

Nee de dames hebben het virus niet opgelopen, maar het heeft hun plannen voor Net5 wel flink gedwarsboomd. “Ten gevolge van de coronacrisis groeide het aandeel Powered by LINDA. programma’s in de Net5-programmering niet zoals bij de start van de samenwerking was bedacht”, aldus het persbericht.

Nieuwe programma’s

Omdat er minder programma’s van Linda de Mol op Net5 te zien waren, paste de functietitel niet meer goed bij hen. Overigens zijn er nog een aantal ideeën in de pijplijn voor Net5, waaronder een Nederlandse dramaserie. Hopelijk wordt het allemaal net zo smakelijk als Linda’s interview met Marco Borsato!

Article continues after the ad

In de toekomst gaan Jildou van der Bijl en Linda de Mol ook nieuwe programma’s maken voor andere zenders. Hoewel ze niet meer exclusief voor Net5 werken, blijft het doel om het dé vrouwenzender van Nederland te maken.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws: