Mark Rutte in Lindas Wintermaand

Linda de Mol trapte gisteren af met de zomerse variant van haar interviewprogramma Linda's Zomerweek, nu Linda's Wintermaand. Haar eerste gasten, Floortje Dessing en Mark Rutte, zorgden meteen voor een eerste plek op de kijkcijferlijst van zondag!

Article continues after the ad

Linda kon het haast niet geloven: de premier die, ondanks de corona-drukte, bij haar op de bank ging zitten. Toch deed hij het en het zorgde voor Linda's best bekeken talkshow-interview ooit.

Linda en Mark

De twee zetten samen met Floortje Dessing een ongekende topscore neer: er keken bijna 1,9 miljoen kijkers naar SBS6, zo onthult Stichting KijkOnderzoek. Daarmee stootte Linda zelfs de gedoodverfde nummer één - het Achtuurjournaal op NPO1 - van de kijkcijfertroon. Haar vorige best bekeken talkshow-uitzending was in 2015, toen Igone de Jongh en Louis van Gaal hun verhaal deden.

 

De rest van Linda's Wintermaand

De komende weken moet Linda het zonder 'premiersbonus' doen, maar haar gasten zijn alsnog wel Hilversumse hoogvliegers. Zo mag ze onder meer Nederlands bekendste volkszanger van dit moment, André Hazes, en kijkcijferkanon Martien Meiland ontvangen. Helaas zegde haar droomgast Marco Borsato af... Anyway: hieronder zie je het hele uitzendschema!
 

13 december: André Hazes en Natacha Harlequin

20 december: Matthijs van Nieuwkerk en Sigrid Kaag

27 december: Martien Meiland en Fidan Ekiz


Linda's Wintermaand is nog de hele maand elke zondag om 20:30 uur te zien op SBS6.