Linda de Mol

De schoonmaakster kan vanwege de coronacrisis niet meer langskomen bij Linda de Mol. De presentatrice moet haar grote huis nu helemaal zelf schoonmaken. "De transpiratie liep in stralen van me af."

Druk aan het boenen

Tijdens Ladies Night - dat volgens tv-kenner Angela de Jong gewoon zou moeten stoppen - vertelt Linda hoe ze zich bezighoudt in deze rustige tijden. Ze is vooral haar huis overmatig aan het poetsen. "Ik ben al van de poets, maar nu helemaal." En dat schoonmaken is toch vermoeiender dan het klinkt, al helemaal als de hulp er niet meer is om een steentje bij te dragen. "Ik heb laatst voor het eerst in tijden een hele verdieping gestofzuigd. Dat is een hele work-out."

 

Article continues after the ad

Groot huis

Linda maakt niet alleen schoon omdat ze nu minder werkt en de hulp niet meer komt. De tv-koningin - die niet eens meer naar de supermarkt durft - doet het vooral omdat ze bang is voor het coronavirus. "Ik ben heel erg smetvrezerig momenteel." Naast het schoonmaken vult de presentatrice haar tijd met andere hobby's.

"Ik heb inmiddels m'n kast helemaal op kleur hangen. Ik heb zelf granola gemaakt: ik heb nu genoeg tot 2021. Ik heb 16 liter pompoensoep gemaakt, dat ligt in de vriezer. En nu begint langzaam het moment te komen van... wat nu?"


Ladies Night is elke woensdag om 20:30 uur te zien op Net5.