Linda de Mol Linda's Wintermaand SBS6

Linda de Mol maakt vandaag in de 538 Ochtendshow met Frank Dane bekend dat Mark Rutte op de bekende bank zit! Aankomende zondag is de eerste aflevering van Linda’s Wintermaand te zien op SBS6, de nieuwe winterse editie van haar Zomerweek.

In de variant op haar interviewprogramma Linda's Zomerweek spreekt de presentatrice met bekende Nederlanders over hun afgelopen jaar. Het was al bekend dat Matthijs van Nieuwkerk, Martien Meiland, André Hazes, Natacha Harlequin en Floortje Dessing te gast zullen zijn. Die laatste zit zondag naast de premier

Open premier

“We hebben heel lang gewacht voordat we dit bekend gingen maken. Want wat als er iets heel ergs gebeurt en dan zie je in op tv een lachende premier? Dat kan niet”, laat de presentatrice in de show weten. Volgens Linda was Rutte tijdens de opnames van Linda's Wintermaand "erg open".

Article continues after the ad

‘Ik doe mee, anders kom ik nooit van haar af’

Ook vertelt ze op de radio hoe ze Matthijs van Nieuwkerk elk jaar probeert te strikken voor haar programma. “Sinds het begin van Linda’s Zomerweek vraag ik hem om te gast te zijn, maar die heeft er gewoon een ontzettende hekel aan om over zichzelf te praten. Dus elk jaar zei hij ‘nee’.” Maar de aanhouder wint: “Ik heb hem volgens mij zo vaak gevraagd dat hij nu dacht ‘ik doe mee, anders kom ik nooit van haar af’."

Linda's Wintermaand is vanaf zondag 6 december elke week om 20:00 uur te zien op SBS6. Het televisieprogramma is later ook als podcast terug te luisteren.