Linda de Mol op de première van April, May en June

Tv-koningin Linda de Mol - die momenteel in rustiger kijkcijfervaarwater zit - moet net als zovelen zowat de hele dag thuis bivakkeren in de strijd tegen het coronavirus. Waar de een dan maar van het boodschappen doen een noodgedwongen 'uitje' maakt, zit zelfs dát er voor Linda niet in.

Article continues after the ad

"Ja, weer zo'n dag", begint Linda haar videoboodschap, gedeeld door SBS6. Hierin geeft ze aan hoe haar dagelijkse routine eruitziet. Eerder zagen we nog hoe ze een beetje fit probeerde te blijven door samen met haar dochter te dansen. Inmiddels... gaat het niet meer zo goed met Linda. Ze is namelijk hartstikke verkouden!

Thuisisolatie

"Ik ben best verkouden en durf niet eens meer naar de supermarkt", geeft ze toe. En dat terwijl ze niet eens zeker weet of ze wel een verkoudheid heeft. "Het kan ook hooikoorts zijn." Maar, zoals het advies van onze overheid luidt: neem geen enkel risico en blijf in zo'n geval binnen! Dat doet Linda ook, met één uitzondering: de hond uitlaten. En in haar geval komt ze dan geen anderen tegen. Ze woont namelijk aan een bos en laat de viervoeter uit "op een paadje waar niemand komt".

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een boodschap recht uit het hart van Linda!❤️ #SAMENTHUIS

Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) op

 

Hang in there

Linda spreekt de hoop uit dat het allemaal niet nog veel langer gaat duren en dat alle dierbaren maar gezond mogen blijven. "En vooral: blijf thuis. Dat is het enige dat we kunnen doen. Hang in there, we zitten met zijn allen in hetzelfde schuitje."