Marco Borsato en Linda de Mol

We wisten al dat Linda de Mol na vele pogingen dan eindelijk haar big fish wist binnen te hengelen: Marco Borsato, die in een speciale editie van haar interviewshow Linda's Wintermaand zijn grote comeback-verhaal gaat doen. De SBS6-koningin vermijdt the elephant in the room - Marco's euh... amoureuze avontuurtjes - absoluut niet.

Article continues after the ad

Marco Borsato verdween maaaaanden geleden van de beeldbuis en het publieke leven nadat hij in een burn-out belandde en er allerlei verhalen over zijn vermeende vreemdgangersgedrag naar buiten kwamen. Deze week kwam er een einde aan het jaar van mediastilte met een gloednieuwe single en hij klapt er meteen op met óók nog eens een onthullend interview bij Linda op de bank. Shownieuws dropte zojuist de eerste beelden.

Linda vraagt naar Marco's affaire('s)

SBS6's persdienst beloofde een onthullend interview waarbij Marco all out zou gaan en... daar lijkt geen woord aan gelogen. In de eerste beelden zien we dat Linda 'm 'confronteert' met al die vreemdgaansverhalen. Of ja, 'confronteert'; we gaan er cynisch als we zijn vanuit dat alles tot in de puntjes is voorgesproken, maar toch: mensen die smullen van showbizzverhalen zullen hier vast en zeker van genieten.

"Wat wil je kwijt over die affaires? Is dat gewoon een paar keer vreemdgaan of zijn dat langdurige relaties geweest?", aldus Linda. Marco: "Ik wil best één keer dat verhaal doen en dan wil ik het er eigenlijk niet meer over hebben".

 

Marco bij Linda

Nee, we gaan heus niet alleen maar sappige showbizz-sensatie voor onze kiezen krijgen, Marco vertelt ook over de moeilijke periode nadat hij in een burn-out belandde. Ook komt zijn nieuwe single voorbij. Linda’s Wintermaand Special: Marco Borsato is op zaterdag 13 maart om 20:00 uur te zien op SBS6 en KIJK.nl.