linda de mol postcode loterij miljoenenjacht

Bert werd tijdens Postcode Loterij Miljoenenjacht geselecteerd als ‘belhamel’. Hij kreeg de gouden bel en mocht bellen voor een koffer. Helaas liep dat (door toedoen van Linda de Mol?) behoorlijk in de soep…

Bert mag bellen in Miljoenenjacht

In de Postcode Loterij Miljoenenjacht-uitzending van vanavond kreeg Bert de gouden bel in handen. Hij mocht tijdens het finalespel een koffer kiezen door vóór het openen van de koffer te bellen. Belangrijk: hij mocht alleen bij de eerste 11 koffers bellen. Linda vergeet Bert echter te waarschuwen dat zijn kansen bijna verkeken zijn…

'Ik voel weer een rechtszaakje aankomen'

Bert had door de juiste koffer te kiezen 50.000 euro kunnen winnen. Hij ging echter met vrijwel lege handen naar huis. Doordat de kandidaat achter de desk de vaart er lekker in heeft zitten, vergeet presentatrice Linda de Mol Bert namelijk te waarschuwen dat de elfde koffer geopend wordt… “Nou kom ik net tot de pijnlijke conclusie dat omdat het zo snel ging (…) dat ik mijn hele enthousiasme vergeten ben om tegen Bert te zeggen dat hij toch echt in deze laatste ronde voor een koffer had moeten bellen.” In die elfde koffer zat 200.000 euro wat betekende dat Bert 50.000 euro had kunnen winnen. Als goedmakertje mag Bert van Linda echter alsnog voor de eerstvolgende koffer bellen… en daar blijkt 50 euro in te zitten.

Article continues after the ad

Kijkers zijn verdeeld: heeft Linda Bert 50.000 euro door de neus geboord? Of is het valsspelen dat hij überhaupt nog een koffertje mocht openen?

Dit was voorlopig de laatste uitzending van Postcode Loterij Miljoenenjacht. We laten je daarom graag achter met wat andere leuke fragmenten. Neem deze thuiswinnaar die niet thuis bleek en deze bijzondere uitspraken van Winston Gerschtanowitz.