Rapper Lil' Kleine over woedende cursisten

Het lijkt erop dat Lil’ Kleine de woedende cursisten van Street Academy niet hun geld terug gaat geven. Jorik Scholten, zoals hij echt heet, wil met de mensen in gesprek blijven.

Dat vertelde hij gisteravond via een statement in Shownieuws. “Ik heb vernomen dat er een aantal klachten zijn rondom Street Academy. Ik vind dit vervelend om te horen.” Cursisten waren woedend doordat Joriks eigen opleiding volgens hen veel dingen had beloofd, maar die niet heeft waargemaakt.

‘Inspireren en motiveren’

Lil’ Kleine, die ook net ‘zijn’ Jaimie Vaes kwijtraakte, liet aan het SBS6-programma weten dat Street Academy in het leven is geroepen om ‘ambitieuze mensen te inspireren en te motiveren’. “De opleiding neemt de situatie dan ook serieus en heeft met alle cursisten contact opgenomen en blijft in gesprek met hen. Ik vertrouw erop dat Street Academy dit zal oplossen en ook in de toekomst blijft inspireren en motiveren.

Article continues after the ad
 

 

Rechtszaak in het verschiet?

Er zijn zeker zeventien cursisten die hun geld terugeisen, omdat de colleges gewoon filmpjes op het internet zijn en ze kregen ook geen persoonlijk gesprek met de Drank & Drugs-rapper, zo claimden ze. Als ze begin juli geen geld hebben ontvangen, stappen de cursisten naar de rechter. Peter R. de Vries heeft in ieder geval geen medelijden met ze.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.