Lil Kleine als coach in The Voice of Holland

Oplettende volgers van Lil’ Kleine, Jorik Scholten voor intimi, was het opgevallen dat de rapper en zijn verloofde Jaimie elkaar hadden ontvolgd op Instagram. Het duurde natuurlijk niet lang voordat de geruchtenmachine op volle toeren draaide: zou het spraakmakende showbizzkoppel uit elkaar zijn?

Ruzie

RTL Boulevard besloot het Jorik op de man af te vragen. Maar de rapper verzekert ons dat we ons nergens zorgen over hoeven te maken. “Volgens mij heeft iedereen wel eens dat je iemand op Instagram ontvolgt of je een fotootje verwijdert na een ruzie. Dat gebeurt gewoon, meer was het niet”, aldus Kleine. Zijn complete reactie kun je hieronder zien!
 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Even leek het erop alsof Lil' Kleine en Jaimie uit elkaar waren. #rtlboulevard

Een bericht gedeeld door RTLBoulevard (@rtlboulevard) op


Coach

Natuurlijk hadden we ons 2020 allemaal iets anders voorgesteld, maar voor Lil’ Kleine is het tot nu toe een wel heel bewogen jaar. Eerder deze maand werd bekend dat de rapper niet terugkeert als coach in The Voice of Holland (en dat terwijl de breed uitgemeten ruzie tussen Kleine en Anouk zorgde voor geweldige kijkcijfers) In plaats daarvan gaat Jorik aan de slag als docent. Maar één ding blijft gelukkig onveranderd: Lil’ Kleine en Jaime blijven ondanks de Insta-breuk een stel IRL!

Article continues after the ad