Lil' Kleine, cursus

De rel rondom Lil' Kleine en zijn vriendin Jaimie is amper vergeten of de rapper heeft alweer het volgende schandaal aan zijn broek. Dit keer ligt hij onder vuur vanwege boze cursisten.

Article continues after the ad

De cursisten van de zogeheten Street Academy, waar Lil Kleine als 'hoofddocent' zijn naam aan heeft verbonden, balen dat zij niet de service krijgen waarvoor ze betalen, zo schrijft Quote op basis van een brief. Vandaar dat 17 van de deelnemers nu hun geld terugeisen! 

Geen goede service

"Zij willen hun geld terug, omdat ze zich platgezegd 'genaaid' voelen", verduidelijkte Paul van Riessen, hoofdredacteur van Quote, vanavond bij Shownieuws. "Er werden je gouden bergen beloofd. Lil' Kleine zou je het pad van succes wijzen en je tot aan de finish aan de hand nemen. Mensen was ook een persoonlijke ontmoeting belooft met Jorik." Van dat laatste was echter geen sprake. "Ze hebben één keer een korte meeting gehad digitaal en voor de rest zijn ze in de koud blijven staan." En dat kostten de vaak jonge deelnemers alsnog €2000.

Beluister hieronder het hele fragment! 

 

Niet boos op Lil' Kleine

Wel maakt één van de gedupeerde duidelijk dat ze de rapper persoonlijk niets kwalijk neemt. "Ik kan me heel goed voorstellen dat hij er zelf weinig invloed op heeft gehad", legt ze uit bij het entertainmentprogramma. "Degenen die dit businessmodel hebben ontwikkeld en verantwoordelijk zijn voor de uitvoering, met die mensen wil ik in gesprek." 

Op zoek naar een oplossing

Het management van de cursus heeft inmiddels gereageerd, en neemt de klachten serieus. "Helaas hebben ook wij het nieuws ontvangen dat er ontevreden cursisten zijn van de opleiding", reageren ze nu. "Wij zullen zo snel mogelijk contact opnemen met alle cursisten en onderzoek doen naar de klachten. Wij nemen dit zeer serieus en streven er altijd naar om de beste kwaliteit te leveren." Dit krijgt dus vast nog een staartje!

Shownieuws is vanwege het EK iedere dag om 21.40 uur te zien op SBS6.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.