Lil Kleine

Lil’ Kleine gaat nog steeds met zijn Jaimie Vaes trouwen. Hij zegt het vol overtuiging in de radioshow van 100% NL. Terwijl zijn aanstaande vrouw al anderhalve maand duizenden kilometers bij de nederrapper vandaan is...

Jorik Scholten, zoals Lil’ Kleine echt heet, schoof vandaag aan bij 100% NL om met Tino Martin hun nieuwe single te promoten. DJ Barry Paf speelt de vermoorde onschuld door te vragen of Jorik ooit wil trouwen en met ‘wie wat waar’. Jorik antwoordt zelfverzekerd: “Ik ga nog steeds met mijn verloofde trouwen, Jaimie, met wie ik een kindje heb.”

Uitgesteld wegens corona

Iedereen denkt dat het uitstellen van het huwelijk komt door uit de hand gelopen ruzie van het stel op Ibiza. Jorik zegt dat er een heel andere reden is: “Het is uitgesteld vanwege corona, maar dat gaat gewoon nog door.”

Article continues after the ad

Vertrokken naar Ibiza

Sinds de vermeende mishandeling (dat is niet die mishandeling waar het OM nu een zaak van maakt), zijn de twee al maanden niet meer samen gezien. Dat zou ook moeilijk zijn, aangezien Jaimie met kindlief en beste vriend Koen Kardashian anderhalve maand geleden naar Ibiza is vertrokken.

Op zich geeft Lil’ Kleine netjes antwoord op Barry’s vraag, maar wil hij hiermee het publiek iets bewijzen of zichzelf sussen?

 

 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.