Vandaag werd tijdens de perspresentatie de laatste deelnemer van Expeditie Robinson onthuld. Ook Lil’ Kleine zal al zijn overlevingsstrategieën moeten toepassen om kans te maken op de overwinning!

Article continues after the ad

Rapper

Met de bekendmaking dat Lil’ Kleine ook zal meedoen aan Expeditie Robinson, is het deelnemersveld compleet. De rapper zal het in het nieuwe seizoen van het survivalprogramma onder meer moeten opnemen tegen presentatrice Marieke Elsinga, acteur Roeland Fernhout, musicalster Henk Poort, oud-voetballer Richard Witschge, presentatrice Shelly Sterk en comédienne Soundos El Ahmadi.

Pikant

Zoals bekend zullen dit jaar ook onbekende Nederlanders strijden om de titel van Robinson 2017. In totaal doen er niet minder dan twintig kandidaten mee aan het nieuwe seizoen. De presentatie is opnieuw in handen van Nicolette Kluijver en Dennis Weening. Pikant detail: Lil’ Kleine was niet aanwezig bij de presentatie. Hij had volgens het zijn management ‘gister te bont gemaakt’. Een kartonnen cut-out diende als stand-in voor de rapper.

Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson is vanaf donderdag 7 september om 20.30 uur te zien bij RTL 5.