Lil Kleine als coach in The Voice of Holland

Lil' Kleine heeft mogelijk een oplossing gevonden waardoor hij niet meer de schuld krijgt van al die boetes: hij laat zijn éénjarige zoontje gewoon achter het stuur. Dat zien we terug in zijn nieuwste video op Instagram.

Article continues after the ad

Van de week liet de rapper op Instagram nog weten wat hij met boetes doet. "Ik eet ze als ontbijt", aldus Jorik in een video waarin hij een heerlijke parkeerboete met zijn tanden verscheurt. Nou, wij weten wel wat lekkerders.

Nu al rijles

Inmiddels blijkt Lil' Kleine een oplossing gevonden te hebben om die parkeerboetes niet meer op zijn naam te krijgen: hij leert zijn éénjarige zoontje gewoon rijden, zodat hij binnenkort kan plaatsnemen op de achterbank (of niet) en dan de schuld bij hem kan leggen. "Gaan we rijden? Gaan we hard rijden?", horen we Jorik tegen de kleine Lío zeggen. "Jong geleerd is oud gedaan", aldus de rapper. Dat kan hij mooi weer bij zijn cv zetten: rij-instructeur.

Olympisch Stadion

Gelukkig geeft hij deze rijles in zijn Mercedes G63 AMG - heel verstandig - niet op de snelweg, maar blijft het bij een ritje in het Olympisch Stadion waar hij later vandaag optreedt. Bekijk hieronder de - stiekem toch wel schattige - beelden van de voormalig Voice-coach

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jong geleerd, is oud gedaan.

Een bericht gedeeld door Lil Kleine (@lilkleine) op