Lil Kleine/Jorik Scholten rapper

Rapper, ondernemer en oud-Voice-coach Lil Kleine mag binnenkort weer iets nieuws toevoegen aan zijn cv: docent!

Article continues after the ad

Jorik Scholten, zoals de veelbesproken BN'er echt heet, gaat namelijk een reeks college's geven! Leerlingen komen via 'meneer Kleine' alles te weten over "muziek, ondernemerschap en mindset", zo lezen we op de website van 'Street University' (waar je je ook kunt inschrijven).

Levenslessen

Wie zich inschrijft, krijgt een heel jaar lang online les van één van Nederlands bekendste en succesvolste artiesten van dit moment. "Een jaar lang neem ik je mee in al mijn lessen, uitdagingen en obstakels die ik heb overwonnen om te komen tot waar ik nu sta. Ik geef je alle ins en outs op gebied van muziek, ondernemerschap en mindset zodat jij met zelfvertrouwen die volgende stap op jouw pad nu echt gaat zetten", aldus Jorik.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Check yourself before you wreck yourself. Shop je protective gear nu @jorik

Een bericht gedeeld door Lil Kleine (@lilkleine) op


Back to school

Je krijgt dus elke week online college van Jorik. Maar hij doet het niet alleen. Ook Quote500-ondernemers, wetenschappers, artiesten en topsporters gaan praatjes houden. Daarnaast geven "Lil Kleine en friends" ook drie keer een exclusief optreden en krijgen muzikanten in spe direct feedback op hun muziekdemo. Deelnemers krijgen overigens ook huiswerk mee en als je je écht in de kijker weet te spelen bij Kleine, ligt er misschien wel een platencontract op je te wachten! Wat gaat dat allemaal kosten? Nou: €49 ekkies per maand! Meer info vind je hier.