Anouk in The Voice

Gisteren mocht Beau live in zijn talkshow de grote winnaar van de veelbesproken The Voice Kids-finale bekendmaken. Dax ging er met de winst vandoor en na afloop voelde Beau nog even coaches Ilse DeLange, Ali B en Sanne Hans aan de tand over... hun nieuwe coach-collega van volgend seizoen!

Article continues after the ad

Beau ging de coaches één voor één langs om te kijken of ze volgend seizoen ook weer van de partij zijn. Ilse, die Marco voor de finale verving, wordt weer vaste coach. En ook Ali en Sanne gaven aan dat ze er de volgende keer weer gewoon bij zijn. Dat brengt ons natuurlijk op de volgende vraag: en Anouk dan?

Anouk in The Voice Kids?

Anouk mocht via een video-verbinding af en toe haar zegje doen gedurende de uitzending en de finale zelf. Tijdens het vraaggesprek was ze echter nergens te bekennen. Ali gaf wel toe dat de vierde coach een jongen is ("drie meiden was echt te veel"), maar hij mag van de strenge RTL-bazen nog niet verklappen om wie het gaat. Dit betekent dus... dat Anouk eruit ligt als coach? Of zou ze zélf die keuze hebben gemaakt?

Marco Borsato of Ronnie Flex 

We weten nu nog niet wie er in de toekomst op haar draaistoel mag zitten. Wordt het Ronnie Flex? Die zong tijdens de finale een puik duet met Sham. Is hij er de volgende keer wéér bij, maar dan als coach? Beau vroeg het aan zijn goede vriend Ali, maar die mocht - nogmaals - echt niets zeggen. En hoe zit het dan met Marco Borsato? "Ik weet niet of het kan, ik weet niet of tegen die tijd zijn hoofd ernaar staat. Ik weet het niet", aldus Sanne.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sanne wint in haar eerste seizoen als coach The Voice Kids ✌️ #whoopwhoop #thevoicekids

Een bericht gedeeld door The Voice Kids (@thevoicekidsnl) op


De grote finale van The Voice Kids terugkijken? Dat kan hier!