Lieke van Lexmond, Waldemar Torenstra, romcom

Lieke van Lexmond heeft haar liefde voor acteren weer helemaal gevonden! Eerder deze week onthulden we al de trailer van haar komende film en nu is er meer nieuws op dit gebied. Lieke heeft namelijk de hoofdrol gescoord in Johan Nijenhuis' romcom Zwanger & Co

Article continues after the ad

Lieke van Lexmond valt in deze film echter niet weer voor de charmes van Jim Bakkum. Ze krijgt namelijk dit keer gezelschap van de knappe Waldemar Torenstra.

Babyblues

De film moet nog worden opgenomen, maar we kunnen alvast de eerste details onthullen. Zwanger & Co draait om de alleenstaande verloskundige Merel, die besluit dat ze geen man nodig heeft om een kind te krijgen. Maar dan ontmoet ze de knappe ambulancebroeder. Brengt hij deze perfectionist aan het twijfelen? Ondertussen krijgt ook haar vader op latere leeftijd een baby én verwacht haar nicht nog een kleintje, dus dat belooft flink wat kraamtranen.

Castleden

Naast Lieke en Waldemar hebben ook Thom Hoffman, Maaike Martens, Beppie Melissen, Matteo van der Grijn, Bo Maerten, Rolf Sanchez en Caroline Dijkhuizen een rol weten te bemachtigen in deze nieuwe romcom van Nederlandse bodem. Zwanger & Co draait naar verwachting in het najaar van 2021 in de bioscoop, dus dat geeft ons mooi de tijd om deze 25 Nederlandse romcoms nog een keer te bekijken.