AD-journaliste Angela de Jong beweerde gisteren nog in de AD-ochtendshow dat verleiders en verleidsters dik betaald krijgen voor hun deelname aan Temptation Island. Onzin, reageert RTL nu.

Article continues after the ad

Dus: die sexy verleidsters en die hete hunks uit het nieuwe Temptation Island-seizoen krijgen helemaal niets? Nee, zegt presentator Rick Brandsteder tegen Radio 538-dj’s Coen en Sander. “Ze is niet goed ingevoerd, want dit klopt niet.”
 

 

Duizenden euries

Volgens De Jong, die zich baseerde op ‘iemand’ van het programma die ze leerde kennen, krijgen de verleiders drieduizend euro voor een (tong)zoen. Wanneer ze iemand het bed in krijgen, verdienen ze een bonus van tienduizend euro!
 

Misverstand

Eén groot misverstand, volgens Brandsteder. “Zoals elk jaar voert Angela de Jong een hetze tegen het programma en dat is alleen maar welkom”, zo vult hij aan. “Want hoe meer aandacht, hoe beter.” Hij benadrukt nogmaals dat niemand – ook de koppels niet – ook maar iets betaald krijgen. “De koppels zijn er om hun relatie te testen en de verleiders hebben een betaalde vakantie.”
 

 

Temptation Island 2019 barstte gisteren helemaal los en Videoland-abonnees konden zelfs de eerste drie afleveringen al bekijken. Nog niet helemaal bij? Begin dan rustig met aflevering 1.