De ‘hoe is het nu met’-aflevering van Boer Zoekt Vrouw deed het goed bij de kijkers. Ruim 4 miljoen mensen zagen dat niet drie, niet vier, maar alle vijf de boeren de liefde hadden gevonden.

Article continues after the ad

Romantiek

Vorige week werd duidelijk dat de romantiek hoogtij vierde bij de internationale boeren. Herman en Fleur, David en Mara en Marc en Annekim zijn tot over hun oren verliefd. Een goede uitslag, maar hoe is het dan gegaan met Olke en Riks? 

Olke

Het was niet echt een verrassing, maar met Sandra werd het toch niks. Texas was leuk, de familie was leuk, maar voor Olke voelde ze toch echt alleen een ‘warme vriendschap’. Jammer. Maar er gloorde gelukkig hoop aan de horizon in de persoon van briefschrijfster Karen, een Afrikaanse die bij Olke in de buurt woont.

Vijf uit vijf

Ook Riks vond de liefde dichtbij, bij een dame die voor zijn BZV-avontuur bij hem op de boerderij werkte. Uitslag: vijf uit vijf. Met hier en daar wat omwegen een uiterst succesvol seizoen voor Boer Zoekt Vrouw Internationaal. En daar werd natuurlijk op geproost. Een nieuw seizoen? Kom maar op, Yvon!