Love is Blind, huwelijk, reünie

De Netflix-show Love is Blind is een regelrechte hit. Vele fans waren er getuigen van hoe koppels op letterlijk een blind date gingen, vervolgens zonder elkaar gezien te hebben zich verloofden om na enkele weken elkaar het ja- of toch nee-woord te geven. Dat ging soms goed, maar soms ook niet... 

Article continues after the ad

Spoiler! In de tiende aflevering van Love is Blind was te zien dat Amber en Barnett en Cameron en Lauren de enige twee koppels waren, die elkaar inderdaad het ja-woord gaven. Maar er blijkt toch nog een lichtpuntje te zijn: één koppel is ook nog altijd aan het daten.

Reünie

In de recent online gekomen reünie (die bijna anderhalf jaar na de laatste opnames is gefilmd) vallen de presentatoren direct met de deur in huis door te vragen wie er nog altijd samen zijn. Cameron en Lauren en Amber en Barnett zijn nog altijd gelukkig getrouwd, maar er is ook een koppel dat nog altijd de liefde viert: Damian en Giannina! "We zijn heel erg samen. Elke dag ontwaken we samen en gaan we samen naar de sportschool. Ik wil dit niet verliezen", zegt een geëmotioneerde Giannina. 

Afwijzing

En dat is opvallend, aangezien het Damian was die haar onder het toeziend oog van familie en vrienden afwees. "Het deed zoveel pijn, maar het gaat erom wat je ermee doet en ervan leert", geeft ze aan. Damian noemt het dan ook de moeilijkste beslissing van zijn leven. "Ik dacht dat ze 'nee' zou zeggen en dat ik degene was die zou zeggen: 'Ik ook niet, we lopen samen weg'." Maar dat laatste liep toch even anders. Gelukkig heeft Giannina hem vergeven en proberen ze nu in hun eigen tempo uit te zoeken wat ze voor elkaar voelen. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Did you see the reunion special of #loveisblind ? Were you expecting what you saw?!

Een bericht gedeeld door Damian Powers (@damian__powers) op


Love is Blind nog niet gezien? De reeks staat op Netflix.