Boer John, Yvon Jaspers

De 39-jarige boer John kreeg in het afgelopen seizoen Boer zoekt vrouw net te weinig brieven om gevolgd te worden door de camera's, maar dat weerhield hem er niet van om het liefdesavontuur voort te zetten. En met succes: de boer is tot over zijn oren verliefd! 

Article continues after the ad

In de speciale webserie van Boer zoekt Vrouw was al te zien hoe boer John op date ging met briefschrijfster Marlies, maar de vonk sloeg pas na de opnames van de reünie over tussen de twee. Dat laat boer John op de website van het programma weten. 

Stoute schoenen

"Ze is in mijn hoofd blijven zingen, zeg maar. Ondanks dat ik met een ander persoon aan het daten was", vertelt de boer vast met een stralende glimlach. "Op een gegeven moment liep alles spaak en daar baalde ik goed van. Ik heb even wat rust ingebouwd en toen dacht ik: 'ik moet de stoute schoenen toch maar eens aantrekken'." En zo gezegd, zo gedaan. "Ik heb na de opname van de reünie weer contact gezocht met Marlies. We hebben een gesprek gehad en later zijn we gaan wandelen." We kunnen dan wel raden wat er daarna gebeurde...

Toekomstplannen

De twee zijn elkaar momenteel nog even aan het aftasten, maar durven ook voorzichtig vooruit te kijken. "We kijken een paar weken vooruit. In jaren kan dat nog niet", legt John uit. "We hebben wel gezegd: 'Eerst aan elkaar wennen', maar we staan er wel serieus in en nemen de tijd voor elkaar", vult Marlies aan. "Je moet ook niet overhaasten, dat lijkt me ook niet goed." Daarom beginnen de twee eerst maar met een paar dagen uitwaaien op Ameland. "Even een paar dagen er tussenuit met z'n tweeën." Wij hopen dat ze net zoveel geluk hebben als Bastiaan en Milou en de andere koppels.