André van Duin, Lex Uiting, Boulevard

Lex Uiting mocht tv-maker André van Duin deze week voor de tweede keer verrassen met een nominatie voor de Gouden Televizier-Ring. Alleen wat een feestelijk moment had moeten worden, veranderde plots in een tranendal.

Article continues after the ad

André van Duin werd eerder deze week al verrast met een plek in de top-3 voor zijn presentatietalent, maar de komiek blijkt ook nog in de race te zijn voor de Televizier-Ster Beste Acteur/Actrice

Opdragen aan Martin

"Ik heb al Presentator en nu heb ik er twee. Dan moet je toch wel wat winnen. Eén van de twee zal toch wel doorgaan?", spreekt André de stille hoop uit bij RTL Boulevard. Daar wil Lex wel meer van weten. "Stel nou, je wint één van die twee prijzen. Heb je dan al nagedacht aan wat of wie je het dan zou willen opdragen?" Die keuze is voor André niet zo moeilijk. "Opdragen? Aan Martin, misschien", vertelt hij terwijl hij volschiet. Daar had Lex niet helemaal op gerekend. "Hé, ik wilde je helemaal niet aan het huilen maken", excuseert hij zich snel. Bekijk hieronder het vertederende moment.

Overige prijzen

André van Duin neemt het in de Acteurs-categorie op tegen Elise Schaap en Angela Schijf, die allebei de prijs al eens in ontvangst mochten nemen. Verder maakte Luuk Ikink ook bekend dat de Online-Videoseries #Boos van Tim Hofman, Jachtseizoen van StukTV en De Politievlog van Jan-Willem nog in de race zijn voor de Televizier-Ster Online-Videoserie 2020.

Welke programma's nog kans maken op de Gouden Televizier-Ring, wordt morgen tijdens de uitzending van RTL Boulevard onthuld.