Captain Marvel al gezien? Je was niet de enige! De superheldenfilm deed goede zaken in de Nederlandse bioscoop. Mocht je inmiddels afkickverschijnselen vertonen, dan hebben we goed nieuws: Brie Larson en Samual L. Jackson zijn volgende maand alweer samen in een film te zien, namelijk in de Netflix-film Unicorn Store.

Article continues after the ad

Regenbogen! Eenhoorns!

In Unicorn Store zie je Brie Larson als Kit, een twintiger met grote dromen. Als ze van de kunstacademie wordt geschopt, is ze echter gedwongen om weer bij haar ouders in te trekken. Om haar steentje bij te dragen, neemt ze een of ander saai kantoorbaantje aan. Misschien is het echt tijd om haar kindertijd voorgoed achter zich te laten? Net wanneer ze de knoop door heeft gehakt en een serieus bestaan wil opbouwen, wandelt een mysterieuze verkoper (Samuel L. Jackson) haar leven binnen. Hij belooft haar grootste kinderdroom te doen uitkomen, maar daar moet wel wat tegenover staan…

We strepen de dagen af

Met Unicorn Store maakt Brie Larson ook meteen haar debuut als regisseur. Hoe dat onze Captain Marvel vergaat, kun je vanaf 5 april ontdekken op Netflix. Misschien een lekker opwarmertje voor Avengers: Endgame?