Gossip Girl, Blake Lively

Goed nieuws voor de fans van Gossip Girl! Na een kleine vertraging vanwege het coronavirus gaan de opnames van de spin-off binnenkort echt van start.

Article continues after the ad

Eind mei kregen we het verschrikkelijke nieuws dat de reboot van Gossip Girl langer op zich liet wachten. Net als diverse andere series en films had namelijk ook deze spin-off te lijden onder het coronavirus. 

Eind oktober

Helaas duurt het nog even voor we daadwerkelijk naar de reboot kunnen kijken, maar er blijkt dus nu wel een oplossing gevonden te zijn om ondanks de coronamaatregelen te kunnen filmen. Een woordvoerder van Warner Bros bevestigt aan entertainmentwebsite Variety dat de eerste opnames eind oktober in New York zullen plaatsvinden. Dat belooft weer wat!

Acht jaar verder

In de spin-off wordt een tijdsprong gemaakt van maar liefst acht jaar en volgen we een nieuwe groep rijke New Yorkse tieners. "De nieuwe serie zal tonen hoeveel social media heeft veranderd in de levens van de huidige generatie", zo vertelde producent Joshua Safran eerder. Hoewel de oude castleden als Serena, Blair, Nate en Chuck waarschijnlijk niet terug zullen keren, mag Kristen Bell wel opnieuw aan de slag als verteller van het hele verhaal. We kunnen bijna niet meer wachten.

De Gossip Girl-reboot is volgend jaar te zien via HBO Max.