ocean's eleven 11 george clooney julia roberts

Yes! George Clooney en Julia Roberts zijn binnenkort weer eens samen te zien in een film! Het gaat om de romcom Ticket To Paradise van de hand van de maker van Mamma Mia! Here We Go Again.

Clooney en Roberts werken weer samen

George Clooney en Julia Roberts kunnen het goed met elkaar vinden. Daar gaan we in ieder geval even vanuit, aangezien de acteurs alweer samen in een film te zien zijn! Na Ocean's Eleven en Money Monster mag je je binnenkort verheugen op de romantische komedie Ticket To Paradise (via Deadline). De film vertelt over een gescheiden koppel (Clooney en Roberts) die naar Bali afreizen om te voorkomen dat hun dochter gaat trouwen. Ze willen namelijk niet dat hun dochter dezelfde fout maakt als zij...

 

Article continues after the ad

 

Ticket To Paradise naar de bios

Ticket To Paradise wordt later dit jaar opgenomen. De film wordt gemaakt door Ol Parker, die eerder bijvoorbeeld verantwoordelijk was voor Mamma Mia! Here We Go Again. Er is verder helaas nog weinig bekend over deze film… Zo hebben we bijvoorbeeld ook nog geen releasedatum voor je. Wel is het in ieder geval de bedoeling dat het een bioscoopfilm wordt.

Om jullie toch niet helemaal met lege handen achter te laten, wijzen we jullie op wat leuke toplijstjes over Clooney! Zo rankten we hem laatst nog als een van de meest sexy dokters ooit en zetten we eerder al eens zijn beste (en slechtste!) films op een rijtje.

Op zoek naar meer vertier dit weekend? Dan tippen we ten slotte graag onze podcast Bankplakkers, waarin we wekelijks met je doornemen wat er allemaal te zien is op de streamingdiensten.