Sex and the City

Fans van Sex and the City opgelet! Nadat we gisteren vertelde over de toevoeging van een nieuw (en non-binair) karakter, maken we vandaag een trip down memory lane! Want naast de oude vertrouwde David Eigenberg (Steve Brady) en Aidan (John Corbett) zien we nog bekende terug...

Article continues after the ad

We vroegen het ons al maanden af, maar volgens de DailyMail is het nu zeker: ook Mr. Big keert terug in de reboot! "Kijkers zullen Mr. Big, Aidan en Steve zeker zien", verklapt een senior productiebron aan de entertainmentwebsite.

Veelzeggende reactie

Stiekem hadden we daar natuurlijk al op gehoopt. Zo'n drie maanden geleden claimde de bekende gossip-site Page Six het al, en daar reageerde de acteur veelzeggend op. "Nou, als Page Six dat zegt dan móet het wel waar zijn", schreef hij naar een fan die vroeg naar de situatie. En tja, daar blijkt geen woord aan gelogen... wisten wij veel!

Nieuwe ontwerper

Met al die comebacks (op die van Samantha na) voelt het bijna als vanouds, maar dat trekt de beroemde kostuumontwerper Patricia Field - die verantwoordelijk was voor de fantastische gaderobe van Sarah Jessica Parker - niet over de streep. Zij is namelijk in Franse sferen met de opnames van Emily in Paris seizoen twee. Haar voormalig assistente Molly Rogers neemt het stokje van haar over!

Releasedatum

En nu de belangrijkste vraag: wanneer kunnen we nu van And Just Like That... genieten en zien hoe het nu met Carrie, Miranda en Charlotte gaat als vijftigers? Dat is helaas nog onzeker. "De show bevindt zich in een geavanceerde pre-productie, de laatste hand wordt gelegd aan de scripts en het is de bedoeling dat de opnames in NYC in de zomer beginnen", aldus een bron dichtbij. De verwachting is eind 2021 of zelfs begin 2022.

De releasedatum van And Just Like That… is nog niet bekend. 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.