Letitia Wright, Black Panther

Als het aan Letitia Wright (Shuri in het Marvel-universum) ligt komt er een volledige vrouwelijke Avengers-groep. Dat liet ze weten in een interview met Yahoo Movies.

Kevin Feige is het opperhoofd van Marvel en praat er al sinds 2014 over. Letitia weet ook dat het geen onmogelijk project is: “Ik denk niet dat we ervoor hoeven vechten” zegt ze in het interview. “De producer van Endgame, Victoria Alonso, wil het ontzettend graag. Het is slechts een kwestie van tijd voordat ze het doen.”

Article continues after the ad

De droomcast

Maar wie spelen er dan in deze cast als het aan de actrice ligt? “Iedereen! Danai Gurira (Okoye), Lupita Nyong'o (Nakia), Angela Bassett (Ramonda). Oh en we moeten Captain Marvel hebben, zeker weten.” Wij kunnen ons niet voorstellen dat Brie Larson hier nee tegen zegt!

MCU-toekomst

De volgende MCU-film die we gaan zien, is de prequel Black Widow, met Scarlett Johansson. Haar film is helaas naar 2021 geschoven. De eerste Marvel-serie die we gaan zien is WandaVision op Disney+. Wanneer Shuri weer opduikt in een MCU-project, is nog onduidelijk. Vanwege het overlijden van T'Challa-acteur Chadwick Boseman ligt de focus van Marvel Studios begrijpelijk nog even niet bij Black Panther 2. Daar is de shock nog te groot voor.