Nu de kat eindelijk uit de zak is en er een derde seizoen van Lethal Weapon zónder acteur Clayne Crawford is besteld, laat collega Damon Wayans geen spaan van hem heel. In een hele reeks tweets doet hij uit de doeken hoe slecht de sfeer op de set daadwerkelijk was.

Article continues after the ad

Zo schrijft Damon dat zijn ontslagen collega ooit iemand met een fles in zijn gezicht geslagen heeft. Zijn gedrag was onuitstaanbaar en vooral vrouwen hadden het behoorlijk moeilijk op de set. Hij plaatst zelfs een foto van een flyer die overal op de set te vinden was. Echt liefkozend was de tekst daarvan niet: 'Clayne Crawford is an emotional terrorist' valt er te lezen.

Ook plaatste de acteur achter Roger Murtaugh een video online waarin te zien is hoe hij gewond raakt na een explosie tijdens de opnames van de serie. Saillant detail is dat de bewuste aflevering geregisseerd werd door Crawford en dat daar hun ruzie ontstaan is. 

Na zijn tirade aan hatelijke tweets waarin Damon schrijft dat hij totaal geen steun heeft gekregen van producent Warner Bros, verdwijnt hij van Twitter. Inmiddels is zijn pagina weer online, dus wie weet wat voor smeuïgs we de komende dagen nog kunnen verwachten!