Chateau Meiland, Maxime en Claire

Maxime Meiland en Leroy Molkenboer maakten gisteren bekend dat ze samen een kind verwachten. Leroy kan zijn geluk niet op! Hij wist al snel dat hij graag een kindje met Maxime wilde en zit nu op een roze wolk.

"Dat het zo snel zou lukken..."

Claire Meiland krijgt een broertje of zusje! Moeder Maxime en haar vriend Leroy Molkenboer vertelden gisteren dat ze een kindje te krijgen. Leroy laat in de Ochtendshow met Frank Dane op Radio 538 weten dat hij blij is dat het grote nieuws wereldkundig is gemaakt: “Eindelijk mochten we het gisteren vertellen, want we weten het natuurlijk al een aantal weken en toen kwam gister het hoge woord eruit dat Maxime zwanger is.” Naast Maxime en Leroy is ook opa Martien dolgelukkig! Leroy vertelt: “[Martien] kreeg spontaan tranen in zijn ogen. Hij vond het zo mooi. Ze wisten al dat we ermee bezig waren, maar dat het zo snel gelukt was, dat hadden ze niet zo snel aan zien komen. Maar ze vonden het geweldig.”

Maxime Meiland is de ware voor Leroy

Leroy en Maxime zijn onafscheidelijk. De Chateau Meiland-cameraman wist daarom al snel dat hij graag een kind met de Meiland-dochter wilde: “Zij is voor mij alles. Ik was altijd vrijgezel, ik genoot van het leven en ging naar feestjes. Tot je echt de ware tegenkomt. Zo voelt het wel voor mij.” Gelukkig is ook de band met dochter Claire, die je komend seizoen misschien wat minder in beeld zult zien, uitstekend:  “Je merkt dat Claire heel erg naar mij toetrekt. We zien elkaar zo veel en ze gaat me echt als een vaderfiguur zien. We doen leuke dingen samen en we zijn de hele dag aan het spelen als ik daar ben. Als ze dan ‘papa’ zegt, dan is dat toch geweldig om te horen.”

Article continues after the ad

Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6 en KIJK.nl.

Luister ook onze podcast Bankplakkers met kijktips en het laatste nieuws: